Iklan Online, Rencana Kampanye Pemasaran sareng Peluncuran

Katerangan pondok:

Didorong ku tumuwuhna pamaké internét, média digital ngagunakeun waktu jeung bisnis video & audio online, pendapatan iklan online nyaéta pikeun mertahankeun perkembangan gancangna bari sharing média tradisional kayaning koran, majalah jeung iklan TV sigana salajengna turun.Iklan berbayar nyaéta pamakéan iklan berbayar dina jaringan sosial pikeun nyebarkeun kasadaran ngeunaan hiji bisnis atawa produk.Iklan Media Sosial tiasa ditampilkeun dina titik-titik khusus dina waktosna, ka demografi sareng/atawa lokasi geografis khusus.Éta ngabantosan perusahaan naon waé anu gaduh merek atanapi bisnis ngawangun kasadaran sareng ngahontal pamirsa énggal.


Rincian produk

Tag produk

pedaran

Tim digital kami ngalaksanakeun rencana média anu dibayar strategis pikeun mastikeun pesen anu leres nyumponan pamiarsa target anjeun dina waktos anu pas.Urang ngagabungkeun data, imajinasi jeung kaahlian pikeun meunangkeun hasil impressive jeung conversions pikeun klien kami.
Kami ngagabungkeun pariwara anu mayar sareng téknik ngawangun merek pangénggalna pikeun nganteurkeun pendekatan kontén-fokus, unik sareng ditargetkeun anu bakal ngabantosan anjeun nyandak merek anjeun ka tingkat salajengna.
Rupa-rupa platform média sosial tiasa pisan mangpaat dina nyetir kalungguhan sareng bisnis pikeun perusahaan anjeun.Ngalebetkeun pamasaran internét kana strategi pamasaran anjeun sadayana tiasa ngabantosan ngadegkeun merek, ningkatkeun kasadaran konsumen sareng ningkatkeun ranking mesin pencari.
Sakali kami geus ngaidentipikasi mana tina potongan eusi strategis anjeun ngahasilkeun paling lalulintas, Dursasana sarta advokasi, urang bakal kasampak keur ngagedekeun eusi Anjeun salajengna kalawan média mayar.Kami bakal ngawangun strategi anu mayar, ngidentipikasi platform sareng jinis iklan kampanye kami.Ieu bisa ngawengku strategi sakuliah:
• Sosial - Weibo, WeChat, Buku Beureum, Douyin, bilibili
• Iklan Jaringan - Téks, Video, Témbongkeun Asli

Sasaran

Tim kami bakal ngawangun sareng nyebarkeun parameter nargetkeun, jinis iklan sareng set iklan pikeun mastikeun kontén anjeun ngahontal pangguna akhir anjeun dina cara anu pikaresepeun.Urang ngawas kinerja iklan urang terus-terusan pikeun ngaoptimalkeun anggaran kampanye, kitu ogé ngungkit learnings tina kinerja iklan pikeun kapentingan targeting parameter jeung strategi digital sakabéh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami